Rahsia Kurus Secara Sihat Luaran dan Dalaman

Semekommm.... opsss.. nak bagi salam tu elok2 sikit Jah... jgn nak Asalam.. Semekom... Salam jer... biar betul2.. jgn memain k... Assalamualaikum.... wanita2 dan jejaka yang dirahmati Allah sekalian... waahhh... sejuk gitu baca mukaddimah entry di pagi Ahad ini... :)

Hari ni Sally nak share dgn uols satu Rahsia... Rahsia?? Secret?? Secret Admire??? opss... Zaman Secret Admire tu dah berlalu.. dah anak 2 ni... yg admire pun Mr Hubby jer lah sorang... huuhuuu..

So, ape cer??? Rahsia Kurus. Sally dah alaminya dah... dan Sally sangat berpuas hati. Rahsia ni dikongsi oleh seorang teman yang mana wpun kurus.. kesihatan luaran dan dalaman terjaga. Sally slalu ingat pesan mama.. pompuan ni nak kena jaga kesihatan tubuh badan.. bukan luaran jer nampak cantik... slim molim.. tapi asyik letih jer... dalaman tak terjaga... dan kita sebagai orang Melayu ni.. tak leh dipisahkan dengan herba-herba.. akar-akar kayu yang menjadi amalan tok nek moyang kita... tak gitu Jah? Tapi wanita2 skrg ni duk kejor ler nak kurus nyer.. (Ko dulu pun cenggitu gak Sally oi... haha.. ko diam Jah) tanpa menghiraukan kesihatan dalaman nyer.. Telan ler pil kurus.. teh kurus.. susu nak kurus.. aper2 ler janji ada perkataan "KURUS" or "SLIM".. semua main bedal jer.. tak gitu.. ??? Tapi realiti nyer.. masalah dalaman still ada... Dah telan macam2 tu.. ada ler masalah pundi kencing ler.. sembelit ler.. pankreas ler.. usus ler.. sakit dalam perut ler... masalah kulit lepas dilumur lotion untuk kurus ler.. tu belum masalah migrain.. keletihan.. pucat.. lesu badan.. macam2.. yang mana pada asal nyer prod2 tu semua claim.. "Tiada Kesan Sampingan".. kan.. tu ayat biasa.. Jangka masa pendek yer laa... jangkamasa panjang??? huhuu..

Apa yang Sally nak share dgn korang ni.. pasal Seri Dewi Malam. Bukan ler niat nak mengaut keuntungan semata-mata.. Nak promosi ke aper.. Tapi its a fact. Seri Dewi Malam ni salah satu daripada produk yg ada kat pasaran.. yang mana bahan2 yang digunakan adalah herba2 dan akar2 kayu. Dah berlambak testimoni hebat daripada keluar lemak ayam.. kotoran dari TUT... Set pembersihan Seri Dewi Malam memang terbukti keberkesanannya dan menjadi pilihan No1 rakyat Malaysia. Tak kisah ler... rahim jatuh ker... keputihan ker... gatal2 ker.. tombong.. prolaps... mcm2 maslaah wanita dapat diubati dengan Seri Dewi Malam... Amalan makan Jamu Dewi Dara mmg Sally start masa selepas bersalin kat Arissa dulu lagi.. So, selepas bersalin kat Arissa, Sally guna 1 set jamu Seri Dewi Malam.. Memang bersih sgt dalaman.. keluar segala mak nenek alien dlman..

Set pembersihan dia macam ni:


Selepas dah bersih dalaman.... u ols boleh cuba Jamu Dewi Langsing... juga keluaran Seri Dewi Malam... Mmg luar biasa terbaik... Ramuan mmg 100% herba.. Sangat selamat... tidak akan mengalami cirit birit memulas sampai tak nampak jamban... ia smooth and steady... mmg segala minyak dan lemak kuar sampai berminyak ler tangan time nak membasuh nyer tu.... seminggu pengamalannya tu... mmg popo kaler hitam ler kuar.. bauk tak yah citer sbb harum semerbak... ia keluarkan segala kerak2 popo yang terlekat kat usus lama2 tu.... kasi clear baikkk punyer... u ols cuba ler... tak cuba tak tahu kannn... Highly recommended... yang penting 100% herba... slim dan jaga dalaman sekali.. waahhhh.... bonus.. bonusss...


Saper2 yang sesuai untuk amalan ni Sally?
Bukan sahaja kepada mak dara... anak dara pun boleh. Yang dah kahwin tapi blum ada rezeki dpt anak sangat disyorkan.. yang dah ada anak pun sesuai...wanita lepas pantang.. tgh menyusu badan.. 

So.. u ols pikir2kan lah... Sally sgt mengesyorkan cara untuk anda jada badan.. kurus secara sihat luaran dan dalaman ni... whatsApp Sally if berminat nak cuba Seri Dewi Malam 0192107881

Adiosss..





U ols dah baca kan... suka tak? LIKE dan SHARE ler.. Sharing is caring


5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.
  1. Sally said...:

    Klu utk lelaki sally syorkan jamu dewa sakti produk seri dewi malam.. Bagus buang angin n sakit2 lenguh badan. Harga pun murah jer rm54 skali pos.

  1. annieharis said...:

    Assalamualaikum wbt... Nak tanya.. Kira hari 9 dan ke atas dah x payah makan phytox dah la? Satu set ni berapa ye? Thanks!

  1. Salam , sy azlin dr ampang nk tnya kalo nk ambil set slimming mcm ni fr sis (except nk tukar pd phyto plus ) brapa ye?
    018-281 9353

  1. Sally said...:

    Dear.. I x supply NR dah.. I stokis Seri Dewi Malam skrg

Post a Comment

 
Sally's Thoughts © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops