Bright Starts Ingenuity Automatic Bouncer

Hari ni Sally nak bagi review pasal automatic bouncer ni.. Brand: Bright Starts Ingenuity Automatic Bouncer. Harap dpt membantu parents yg tgh mencari bouncer or equiment to comfort your baby....

Camana bentuk nyer??? Tadaaa.. tgk gmbr Arissa kat atas bouncer ni:


Bouncer ni harga dia RM299. The only bouncer that truly bounces.. Kat depan tu ada button untuk On, Switch level untuk dia bounce.. ada 2 bounce speeds: low or moderate... then ada music gaks..  10 Melodies and Nature sounds to soothe baby.. Dia nyer sarung or alas tu bleh bukak and basuh guna washing machine.. selain tu klu tgk gmbr Arissa tu.. dia ada cam seat belt gitu.. to protect baby.

Apa kata Sally pasal benda Allah ni?
  • Wpun manufacturer suggest baby umur 1 mth to up... tapi sally rasa 4 mths baru sesuai.. bila agak2 baby dah dpt duduk.. kut sakit pinggang baby jer.. dia nyer posture mcm terlalu ke depan.. Arissa mula2 agak ok duduk... tapi kejap jer.. dah nangis.. huhu.. agak nyer tak selesa..
 
  • Bounce dia pun tak kuat sgt... ok ler... kut kuat2 nnt baby pening plak..
  • Lagu plak tak memberangsangkan ler.. patut letak lagu2 sleeping baby ker... aper2 yg menarik
  • So, Sally suggest klu u ols rasa nak beli.. masa baby umur 4 mths kut... coz skrg ni Arissa cam suka plak... relax jer dia layan TV klu duk atas bouncer ni...
wokay... just my 2 cents.. pilihan di tangan anda... :)

Adios..
Sally




U ols dah baca kan... suka tak? LIKE dan SHARE ler.. Sharing is caring


2 comments:

  1. myra rahim said...:

    hye..nk tnye..u beli kat mane yer automatic bouncer ni? puas sy cari kedai yg jual automatic bouncer tp tak de..huhuhu

  1. Sally said...:

    Alamak... x sure ler.. coz bouncer ni my sist in law kasi.. tp i ad anmpk kat mothercare The Curve hari tu..

Post a Comment

 
Sally's Thoughts © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops