Hari semalam..

Semalam, we ols kuar seharian tinggalkan Arissa kat rumah dgn bibik jer.. Ke mana tu?? Pergi register Kak Nina kat sekolah.. pergi shopping groceries... dah hmpr kul 5 baru balik.. penat betul...

Adelina masih lagi didaftarkan di sekolah yang sama... SRK Ampang Point... Sally ambik xtra class for her.. setiap hari ada xtra class... ada fardhu ain.. ada teakwondo.. ada reading tutorial class.. bukan aper.. bg dia lebih masa berada di sekolah.. dan bibik leh handle Arissa kat rumah.. Pergi skul semlm pun tak nak balik.. xcited jumpa teachers and frens... Kak Nina juga akan dijemput dan diambil oleh teacher Hana.. so, x yah ler we ols pening pasla nak fetch Nina balik sekolah dan pergi sekolah.. lgpun Teacher Hana sendiri yg ambik dan hantar... we ols rasa lebih yakin gitu... Pagi tadi pun.. Adelina bangun awal.. tak nangis lak tu.. mandi pagi.. by 8.00 dah ready depan gate.. tunggu Teacher Hana datang ambik.. semangat betul anak mama...

Lepas daftar Adelina semlm, we ols ke Jusco utk beli brg dapur.. barang dapur dah kering kontang.... maklum ler. .hampir 2 bulan tinggalkan rumah.. sebelum we ols bercuti panjang.. mmg barang2 yg cpt rosak tu dah bg mama awal2.. so, byk benda ler yg tak der... hmpr 3 jam gak shopping mopping brg dapur.. perghh.... 2 trolly ler jugak... penat sgt... kesian bibik kat rumah.. we ols mmg x bg dia masak.. x yah wat kerja klu we ols x der kat rumah.. teman dan jaga Arissa jer.. Slaly pun dah penat sgt.. lunch Kenny Rogers jer semlm.. tu pun dha kul 4ptg.. huhu.. Bibik lak siap call nak nasi ayam jer.. dia pun makan maggi jer tghari coz Arissa nak dukung tak nak duduk.. huhuu...

So... sajer jer nak tepek gmbr semlm... suker lak ambik gmbr lepas2 pantang ni.. slim molim gitu.. kikikiii...







U ols dah baca kan... suka tak? LIKE dan SHARE ler.. Sharing is caring


4 comments:

  1. FadMN said...:

    Hi akak.i yg beli sf last week.skang tgh fasa jerawat kuar ler.sabo je la...hi arissa comey :)

  1. Sally said...:

    hehee.. ye ker?? teruskan perjuangan... mesti tak sabar nak tgu muka berseri kan... hehe.. it will end up with hepy ending..

  1. dya said...:

    btul tue ckp kak sally..kene teruskan..dya lm 1month gune sf nih..tpi dh nmpk keberkesanan nye..besh kak sally..x yah gune byk produk..bekas2 hitam tgl skit2 je nak ilang nih..krim mlm dya cepat sikit abis..krim siang byk lagi..dya sapu tipis..akk hrge baru brp iyer?dya mls nk tgk enrty sebelum nih la .. :P

  1. Sally said...:

    ko mmg tau... Huruf M dlm diri tu besar sgt... tapi takper.. akk yang huruf R ni byk.. akk repek harga kat sini..

    HARGA SF BEAUTY SPECIAL DARI SALLY

    Harga 1 Set Vitamin E
    Harga: RM119.80 (SM) RM127.80 (SS)
    Harga Sally: RM100.00 (SM) RM105.00 (SS)
    Free postage bagi pembelian set. POS Laju.

    Harga 1 Set Vitamin C
    Harga: RM124.80 (SM) RM132.80 (SS)
    Harga Sally: RM105.00 (SM) RM110.00 (SS)
    Free postage bagi pembelian set. POS Laju.

    Harga Loose Item
    SF Sabun Kecantikan Vit E: RM35(SM) RM40(SS) + RM5 pos. (POS Laju)
    SF Sabun Kecantikan Vit C: RM40(SM) RM45(SS) + RM5 pos. (POS Laju)
    SF Day Cream: RM35(SM) RM40(SS) + RM5 pos. (POS Laju)
    SF Night Cream: RM35(SM) RM40(SS) + RM5 pos. (POS Laju)
    SF Day + Night Cream: RM70(SM) RM80(SS) + RM5 pos. (POS Laju)

Post a Comment

 
Sally's Thoughts © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops