Mama yang poyo aka over excited..

Sally sajer2 nak cek kat internet.. bila Due Date.. hehhee... tarikh nyer 6 Dec 2012... Kata Ann plak yg BBM Sally sat tadi... "Sally.. pilih date lawa-lawa sket.. 121212 ke...??" Huhuuu.. bleh pilih erk.. hahha.. tapi cantikkan date 121212 tu... lawak ler Ann.. Sally pun happy sgt bila kengkawan pun nmpk excited dgn gud news ni.. Ada lak yg ckp.. poyo ler Sally.. baru jer 5 weeks.. nak kecoh2... huhu.. nak wat camana.. excited sgt.... sorry ler yer.. Sally mmg suka poyo dan sajer nak share dgn u ols... Mari ler kita tumpang dan tolong happy sama2 dgn Sally... doa u ols semua sangat Sally perlukan supaya mama dan baby selamat... amin..

Ni dia result yang Sally buat test kat website http://www.baby2see.com tadi... 6 Dec 2012



Pastu... gatal plak nak tahu gender... heheh.. sajer suka2 jer.. tak der niat lain pun.. gender aper pun tak kisah.. janji selamat dan sihat dan sempurna... amin... tapi kalau dapat Boy.. dapat ler sepasang... syok nyer... So, klu ikut result kat bawah ni.,.. dapat BOY... hehheee.. insyaAllah..