Thanks Harimau Muda, for making all the heart attacks worth it... :)


Garuda terbang terlalu tinggi
Harimau memandang geram sekali
Auuummman harimau makin menjadi
Akhirnya garuda menyembah bumi.

Sudah dikata jangan meninggi diri
Garuda angkuh di stadium sendiri
Harimau menyerang gagah berani
Terkulai garuda patah sayap lagi.

Ewaahhhh... berpantun plak Sally. Sally ni mood bola on and off.. Tapi malam tadi mmg tengok ler.. Support dalam diam.. Walaupun tgk ngan bibik jer.,.. tapi semangat tetap ada. Bibik angkat tangan nak beroda, Sally kata "Kamu doakan Indon, saya ketuk kepala kamu dengan tukul." Hahahaaa... Ckp jer.. Tapi syok gak tgk dgn bibik.. Bila gol pertama disumat oleh Garuda, Bibik tersenyum lebar.. Sally tarik muka.. Tapi last sekali.. aku buuuu sama dia.. Hahhaaa... Wpun Sally bersorak sorang2 di rumah, tapi serentak ada laungan sorakan dari jiran2 sekeliling.. Maklumlaa duk apartment.. Dah macam suasana stadium lak.. Satu area rumah bergema dengan sorakan.. Sally menangis air mata kegembiraan.. bibik termenung jauh. hahhaaa.. padan muka dia.. Angkuh lagi awal2 tadi..


Harimau muda:
No words to say. You make us proud. Seriously. Great game last night from u guys.  Khairul Fahmi, i'm so proud of you. I'm thankful enough to have him as a goalkeeper. A great goalkeeper. And one more thing people, no matter where you are or where you go, just respect our or others' national anthem and learn some respect. Boooo-ing  people is no fun. It just makes you look even more stupid. Lagi lagi kalau kalah. Kannnnnnn. Hasil kebiadaban penyokong indonesia yang tidak menghormati lagu kebangsaan telah menaikkan semangat pemain Malaysia utk menghukum kebiadapan tuan rumah Indonesia.

Just sayin' people. Our Tigers are greattt. Alhamdulillah :)

A few words yang Sally suka bila hotfm adakan hot chat pagi dan ada caller yang kata:
  •  Harimau dah patahkan sayap garuda pertama, dan malam tadi sayap ke dua telah patah membuatkan Garuda jatuh menyembah bumi... Great said.
  •  Harimau mengauuummm... Garuda ada bunyi?? kekekkeeee...
I'm looking forward for Kelayakan Olimpik: Malaysia vs Syria.
Good Luck Harimau Muda!






U ols dah baca kan... suka tak? LIKE dan SHARE ler.. Sharing is caring


3 comments:

  1. gat!3_l03 &!e said...:

    thank's garuda muda
    u are have do your best . . .
    jangan menyerah...kita belum kalah...
    dalam adu pinalti apapun bisa terjadi...
    keberuntungan belum ada di tangan kita kali ini... tapi kami sebagai penerusmu akan terus maju...
    trick sudah ada di tangan 2 tahun kedepan insyaAllah kita kan menang....

    congrat buat harimau muda karena dah berjaya...
    tapi maaf... juara umum tetap di tangan kita ...

  1. Sally said...:

    Good spirit fren.. :)
    I like..

  1. juara umum?? what do u mean by that?? please xplain... anyway very good sport spirit from Harimau Muda and Garuda Muda... permainan menarik dr pemain kedua2 pasukan...tetapi peminat n pegawai sponsor yg berlebih lebih. be proud with own national anthem and respect with other's country national anthem...that's different human n animal.

Post a Comment

 
Sally's Thoughts © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops