Product Review: Waffle Maker Takada

Dah lama Sally mengidam nak kan waffle maker.. Coz Sally ni leh ler dikatakan hantu waffle ler jugak.. dan.. klu apa2 jual kat kedai tu.. niat nak wat sendiri tu ada.. Cam dulu.. giler strawberry n marshmallow dip in chocolate... nak jugak ada chocolate fountain.. smpi dapat benda tu Sally cari.. dan akhirnya Sally memilikinya... sekarang ni plak Sally dah pun memiliki Waffle Maker brand Takada. Tadaaaa


Sally beli online kat website Lazada Malaysia.. Nak tau baper harga nyer?? Murah jer.. RM69.. dan yg lebih menyedihkan... arini leh diaorg up lagi discount.. harga jadi RM59.. huhuu... sakit ati jer... tak per laa... janji dan dapat waffle maker.. kannnnn???

So, arini 1st time guna.. nak bg review sket.. dgn harga yg murah.. dis waffle maker sgtlah user friendly dan highly recommended..  sgt sesuai untuk kegunaan keluarga.. nak jual2 tak leh ler kut.... Sebelum pakai tu.. u ols lap ler dulu dgn kain basah... pastu lap balik dgn kain kering.. Bila on switch.. lampu merah akan menyala.. tunggu smpi lampu hijau menyala baru ready untuk masukkan adunan waffle. Senang bangat nak guna.. 5 minit jer waffle dah siap...

Waffle plak tak yah nak cungkil2.. senang jer utk dikeluarkan.. mmg non-stick.. bermutu ler sgt... berbaloi-naloi dgn harganya.. Dah lepas guna, cabut jer plug 3 pin tu... Tunggu sejuk dulu baru ler bleh dilap dan disimpan...

Nak resipi waffle rangup sepanjang zaman???? tgu next entry... hahahaa...





U ols dah baca kan... suka tak? LIKE dan SHARE ler.. Sharing is caring


3 comments:

  1. Kay said...:

    Assalam. Jumpa page ni sebab tengah cari-cari Waffle Maker. Ok ke pakai produk ni? Tebal ke nipis waffle tu.. :)

  1. Cik Lily said...:

    Assaalm. Sis.. Takada ni ade sirim x

  1. SuE said...:

    Bestnya dah beli Waffle.. saya pun tengah dok survey2 jugak ni.. :-)

Post a Comment

 
Sally's Thoughts © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops